L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 d’agost del 2019

"Espai d'Art" del carrer Sant Francesc (La Taleca) ofereix una exposició amb artistes de Taiwan



Ahir per la vesprada es va inaugurar una mostra de tres artistes de Taiwan (YaoShu-Fen, Lee Cheng-Ming i Chen Wei-An) en el taller-estudi que l'artista local Xaro Bonilla Goikoetxea, té al carrer Sant Francesc, 22 (conegut tradicionalment com Carrer la Taleca).
 


La casa és també lloc d'exposicions (Espai d'Art), com la inaugurada ahir amb la presencia dels tres artistes, i que va comptar també amb l'assistència de l'alcalde Sergi González
, la regidora de Cultura Encar Mifsud  i regidors de l'Ajuntament els quals van comentar diversos aspectes de l'obra exposada i reberen les explicacions dels autors.
 


Cal indicar que els artistes de Taiwan YaoShu-Fen, Lee Cheng-Ming i Chen Wei-An, tenen un reconeixement artístic al seu país on disposen de sala d'exposició i marxant.
 
 
 
 
La mostra es podrà visitar fins el dia 19.