L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 28 d’agost del 2019

Només li faltava a la Goleta l'empenteta de la DANA...


S'havia anunciat i previst que la DANA - que ja ens ha deixat pràcticament- podria dur-nos grans episodis de pluges i de vent- Realment no ha estat així en el nostre terme municipal, tot i que l'aigua la necessitem:  les estacions d'AVAMET a la ciutat i terme només informen de precipitacions entre 5 i 6 litres globals, a Tavernes i platja, ¡vaja, ni un bon regó!.


Els vents que, això sí, foren els més forts de la Safor-Valldigna a la platja, amb ràfegues de vora 50 km/hora, tampoc assoliren les velocitats d'altres temporals.


Però com qui està malalt amb no res té prou,  com solem dir... això li ha passat a la Goleta: no ha estat un gran temporal, ni per les ones ni per la durada, com s'esperava en la nostra costa, però així i tot els efectes s'han tornat a notar: més pèrdua d'arena i menys platja que gaudir les poques setmanes que ja ens queden d'estiu.


Una empenteta més el que ha donat la DANA a la transgressió de la platja: menys arena, menys platja i més problemes per a Tavernes. 
 
I com que tot el que es diga sobre la Goleta, s'ha dit i redit, les últimes setmanes, una imatge val més que mil paraules. Ací us n'oferim unes quantes preses ahir per la vesprada, sobre les 19.30 hores, quan la mar començava a calmar-se.