L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

divendres, 30 d’agost de 2019

El voluntariat mediambiental del GMValldigna inicia la vigilància el dia 1 de setembreEl Grup de Muntanya Valldigna iniciarà el pròxim dia 1 de setembre les tasques de Voluntariat Ambiental de prevenció d'incendis forestals a Tavernes i Benifairó de la Valldigna. La vigilància s'estendrà a les muntanyes i els indrets més importants dels dos termes municipals.

L'entitat ha informat que, les tasques a realitzar principalment seran control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats del  terme municipal, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls. 

La Legislació Forestal diu que a menys de 500 metres de les zones forestals no es pot fer foc, a no ser que hi haja alguna autorització especial, com per exemple, els Plans Locals de Crema. Cal recordar que quan estem en preemergència de nivell 2 i 3, està totalment prohibit qualsevol crema si no està a més de 500 m del terreny forestal. Els rius i barrancs estan considerats zones forestals. 

La Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna convida els valldignencs/ques a inscriure's com a voluntaris del GMValldigna i així participar en aquest Voluntariat Ambiental.

Les inscripcions es poden fer al correu electrònic: grupmv@gmail.com. Les tasques de vigilància s'allargaran fins al 30 de setembre amb un horari de vigilància de les 10.00 hores fins a les 20.00 hores.

Cap comentari: