L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

dissabte, 24 d’agost de 2019

Avui segon dia i cloenda del Mediteránea FestivalAvui segon dia del Mediterránea Festival, que és també el de cloenda, amb una gran programació fins la matinada per a gaudir de la millor música indie, pop i rock nacional en la platja de Tavernes. Els concerts d'avui tanquen també el cicle de grans festivals al País Valencià i a Tavernes, després de l'èxit assolit enguany en la celebració de "Desllunat" "Iboga Summer", "Corals a la mar", "Sete Sóis Sete Luas". 

 

Us oferim els cartells dels artistes del dia d'avui i els horaris previstos.

Recordem que el festival compta enguany amb dos grans escenaris principals on s'alternen els concerts de manera continuada, a més un escenari per a DJ´s.Cap comentari: