L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 d’agost del 2019

L'aumnat de forestal del taller "Et formem" actua a les sendes de les Creus



L’alumnat de la branca de forestal del taller "Et formem" han realitzat diverses actuacions de millora de les sendes dels Castellets i de les Fontetes de Cantus i han atés també i executat diverses tasques de manteniment sobre actuacions realitzats anteriorment.

El govern de Compromís, a través de la regidoria de Foment local, que dirigeix Josep Llácer, ha aconseguit una subvenció de 267.610 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per al programa "Labora", la qual cosa ha permés contractar 25 persones per al taller d'ocupació "Et Formem".


Ta com ací vam explicar en el seu dia, temps arrere l’alumnat del Projecte T’Avalem de l’especialitat forestal havia millorat la senda de les Fontetes de Cantus, a la Muntanya de les Creus,  amb l'obertura d'un tram que quedava pendent. Aquests treballs van servir per habilitar uns esglaons amb pedra, fusta i morter amb la finalitat de disminuir la velocitat de l’aigua de pluja i així minvar l’erosió que provoca.


Després es va senyalitzar el sender perquè serviran de guia per als molts senderistes que visiten Tavernes per practicar aquesta modalitat esportiva. El sender forma part del PR CV-38 que porta a l'Alt de les Creus.

Doncs bé, ara els alumnes han realitzat tasques de restauració i han remarcat amb pedres el traçat i, a més, s’han executat treballs de poda manual de la vegetació, la qual dificultava el pas per la senda.