L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dimecres, 21 d’agost de 2019

Rectificació del preu d'abonament per a vallers/es del Mediterránea FestivalHem rebut una rectificació del preu dels abonaments dels organitzadors del Mediterrània Festival.

Segons es pot llegir en el cartell rectificat i definitiu, el preu de l'abonament per als dos dies per a veïns empadronats a Tavernes és de 40 euros. 
 
L'organització del festival va publicar per error un cartell amb disseny malament i on s'indicaven 25 euros, quan era el preu de l'entrada d'un dia,  i no el que tocava per als dos dies de 40 euros.

En la part que ens afecta, i com a difusors de la notícia, demanem disculpes, però hem de dir que som totalment aliens i només ens hem limitat a publicar el que ens havien enviat, com ara fem també.

Cap comentari: