L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 d’agost del 2019

Tavernes rep 19.165 € del "Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere" per a programes en la ciutat



Tavernes, rep per segon any consecutiu, una ajuda del fons del “Pacte d' Estat contra la Violència de Gènere. Prevenció, Conscienciació i Formació” per valor de 19.165’55 euros per tal d’habilitar eines en la lluita per eradicar aquesta xacra. 
 
La regidora Noe Alberola, responsable de l’àrea, ha recordat que Tavernes “és el poble de menys de 20.000 habitants que més quantia ha rebut i és per segon any consecutiu, amb la qual cosa es reconeix el gran treball que fa Tavernes quan a formació consciencia i seguiment de la línia traçada en la nostra ciutat per eliminar aquesta xacra”. 
 
La regidora ha afirmat que el compromís des de l’Ajuntament que ha pres el govern municipal és “seguir fent camí per una societat més igualitària, inclusiva i on els masclismes, l' abús i la negació a les llibertats, no tinguen cabuda”
 
Una de les activitats realitzades contra la violència de gènere
 
Noe Alberola ha confessat estar satisfeta del treball que fa Tavernes, però no estava contenta de la situació general de la societat que obliga a que es continuen aportant eines per a treballar en eixa línia. “Nosaltres seguirem i intensificarem la formació la conscienciació els tallers amb els més joves i menuts, perquè en el futur no tinguen cabudes accions masclistes. Perquè es tracta d’això, de canviar la societat per eradicar el problema”. 
 
No cal ni dir que els més menuts i adolescents són els homes i dones del demà, per tant la conscienciació i la formació que reben forma part de qui seran en un futur. “La societat té un gran compromís amb elles i ells. Tots sumem en eixe canvi a favor d'una societat més inclusiva, igualitària i on el masclisme no ha de tindre cabuda”.