L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 23 d’agost del 2019

Avui comença el Mediterránea Festival



A partir d'aquesta vesprada es podrà gaudir de la segona edició de l Mediterrània Festival, amb la qual cosa la platja de Tavernes es converteix des d'avui fins el diumenge en l'epicentre de la millor música indie, pop i rock nacional i acomiadem la temporada de grans festivals al País Valencià i a Tavernes, després de celebracions com "Desllunat" "Iboga Summer", "Corals a la mar", "Sete Sóis Sete Luas". 

Us oferim els cartells dels artistes del dia d'avui i els horaris previstos.

Enguany hi ha la novetat de que el festival compta amb dos grans escenaris principals en els quals s'aniran alternant els concerts de manera continuada, sense pràcticament aturar-se, i a més un escenari per a DJ´s, tot això situats en dues grans parcel·les condicionades amb gespa natural i situades a tan sols 200m de la platja.

Com ja hem informat, el recinte disposarà d'una àmplia oferta de gastronomia amb diferents food trucks amb menjar variat i fins i tot amb opcions per a celíacs i vegans.

Es calcula que en aquests dos dies l'afluència de públic pot rondar les 30.000 persones.