L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 31 d’agost del 2019

Les activitats d'estiu per a la gent gran acaben amb una bona acollida i participació



"Les activitats dedicades a la gent gran d’esport inclusiu, especialment pilates i ball cubà han acabat amb un bon acolliment" ha confirmat la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, que ha assenyalat com a factor que ha afavorit aquesta acceptació el nou lloc on s’ha celebrat enguany, les pistes de pàdel de la Goleta, front a la residencia de gent major.

Aquesta tercera edició de les activitats impulsades per la regidoria de Serveis Socials s’han impartit, en el cas de pilates, el dilluns i dimecres i l de ball cubà el dimarts i dijous, amb una bona participació d’usuaris. 




La regidora Noe Alberola, responsable de l’àrea ha assenyalat el seu convenciment de que cal seguir impulsant aquestes activitat “perquè faciliten la mobilitat i la socialització de la gent major que esta en la franja d’edat implicada”. 

Aquestes activitat que s’han desenvolupat al llarg dels mesos de juliol i d’agost eren gratuïtes.