L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 749
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 20.282

diumenge, 11 d’agost de 2019

Demà dilluns, exposició de tres artistes de Taiwan a l'Espai d'Art, de Xaro Bonilla


La casa taller-estudi de l'artista local  Xaro Bonilla Goikoetxea, ubicat al carrer Sant Francesc, 22 (conegut tradicionalment com Carrer la Taleca), i que es també és un espai per a exposicions (Espai d'Art), inaugura el proxim dilluns, dia 12 a les 20 hores una mostra de tres artistes de Taiwan.

Xaro Bonilla, organitzadora-comissària  de l'exposició, ha confirmat que els tres artistes YaoShu-Fen, Lee Cheng-Ming i Chen Wei-An, estaran presents en l'acte.

Us oferim els cartells de cadascun dels artistes. Cal recordar que la mostra es podrà visitar fins el dia 19.Cap comentari: