L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 24 d’agost del 2019

L'alcalde Sergi González confia en que la campanya turística d'enguany serà bona en fer el balanç final


L'alcalde de la ciutat, Sergi González, ha afirmat en Radio Gandia que l'Ajuntament treballa en dues línies perquè augmente el turisme. Segons afirma en l’entrevista i encara que sense xifres definides per la data en que estem, confia en que al final de l'estiu puga ser qualificada com a bona.

La màxima autoritat vallera assegura que serà a setembre quan es tinguen més dades per a fer un balanç de l'impacte turístic, ara amb independència d’això, considera que a Tavernes és que l'Ajuntament qui ha de generar activitats, que paral·lelament genera activitat social i crea nous llocs de treball.

Així ha parlat dels festivals que se celebren a la platja, una activitat que fa la platja més atractiva i més coneguda, al temps que genera treball i impacte econòmic, i una platja que ha deixat de ser morta.

 Sergi González ha confirmat que ha demanat a la responsable de Turisme, Anna Bellver, que treballe en dues línies concretes: una primera que consistiria a oferir paquets turístics als potencials visitants i turistes, fer que coneguen Tavernes i que vinguen a conèixer-nos.


Per un altra aconseguir que la iniciativa privada s’implique per a augmentar els llocs de pernocta a Tavernes, encara que considera que fa falta un hotel perquè la gent puga passar, per exemple, caps de setmana o més temps, no només a l’estiu sinó al llarg de l’any. També els hiverns a la Valldigna són molt suaus i la primavera i la tardar ens trobem amb molts dies amb temperatures altes.


L’expansió de la platja és un altre dels tems que ha comentat l’alcalde, perquè la platja de Tavernes té possibilitats d’expandir-se, però afirma que el Govern de Compromís vol estudiar el tipus de perfil turístic més convenient i així actuar en conseqüència amb el futur urbanístic de la platja.

Sergi González ha remarcat que Tavernes no és només platja, té altres atractius turístics, mediambientals i culturals, amb zones de muntanya molt atractives o llocs com el jaciment de Bolomor, un centre d’atracció turística i cultural per a la Valldigna i el País Valencià, on l'ajuntament treballa perquè la Generalitat s’implique i realitze una gran inversió en el Centre d’Interpretació. L’alcalde concloïa l’entrevista recordant que tenim mar muntanya i això ens dona possibilitats de desenvolupament.