L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 31 d’agost del 2019

VIII Trofeu Local de pilota a mà


Ahir per la vesprada es va celebrar el "VIII Trofeu local de pilota a mà" en el frontó municipal amb dues partides que enfrontaven en la primera  a Sagasta i Torró, de Simat, contra Amadeo i José, de Tavernes, que guanyaren els simaters pel resultat de 41 a 32..

En la segona partida,  Moll i Juanjo de Tavernes jugaren contra Salva i Manolo, de El Puig-Silla, parella que es va imposar per 41 a 37 a la de Tavernes, i on el jugador Moll va haver de ser substituit per Vicent, de Simat, després de lesionar-se.


L'alcalde de Tavernes, Sergi González, i regidors del consistori assistiren a unes partides entretingudes i que van tindre moments molt disputats, gaudint els espectadors de la lluita per punts que foren espectaculars i de bon nivell tècnic.