L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 22 d’agost del 2019

Activitats esportives del Mediterránea Festival a la platja



L'organització del Mediterránea Festival, tal com es pot vore en el cartell anunciador, ha organitzat per als dies que se celebra el festival diverses activitats esportives, en concret voleibol, futbol platja i aeròbic, amb torneig masculí i femení.

Totes les activitats se celebraran els dies 23 i 24, dies de concerts, en la platja pel matí i la inscripció serà gratuïta.

Els premis poden resultar molt bon al·licient per als participants, sobre el que penetra conéixer la banda favorita dels campions, a més de tindre descompte en tokens i camisetes.

S'hi animeu?