L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 4 d’agost del 2019

"Alicia en el musical de les meravelles" és el nou espectacle de "Trencadís Produccions" a estrenar a Tavernes el 2 de novembre




La companyia “Trencadis produccions” que té la seu a la nostra ciutat, estrenarà el pròxim 2 de novembre en la Casa de la Cultura el seu darrer espectacle “Alicia en el musical de les meravelles” que, com és habitual en les produccions de “Trencadis”, tindrà com autor del text i les lletres de les cançons al valler Josep Mollà.

La regidora de Cultura Encar Mifsud ha expressat la seua satisfacció i l'agraïment a "Trencadis" davant la confirmació que la Casa de la Cultura acollirà l’estrena i  també en el mateix escenari valler es duran a cap els assaigs. "Considerem important que els veïns i veïnes de Tavernes siguen els primers en contemplar aquest nou musical que, sense dubtes i com ens tenen acostumats José Tomás Chàfer i Josep Mollà, serà un espectacle meravellós, com tots els altres que hem visionat a la nostra ciutat”



Encar Mifsud, es mostrava orgullosa de l’estrena a Tavernes perquè “Trencadís és una companyia amb seu a la nostra ciutat, la considerem com a nostra, tenim una molt bona relació de col·laboració i tot això posa també  en valor el nostre patrimoni cultural”. 

Una novetat també important és la que hem pogut llegir en el web de “valenciateatros.com”, que aquesta nova producció de Trencadís s’oferirà en la gira en valencià i en castellà, i ja s’anuncia, a més de Tavernes, en llocs com el Centre Cultural de Terrassa, l’Auditori Atrium de Viladecans, el Teatre Olympia de València o el teatre d’Aielo de Malferit.

La cinquena producció de “Trencadis” pren com a base del seu espectacle un clàssic de la literatura universal com és “Alicia en terra de meravelles”, títol de la traducció del poeta Josep Carner en 1927, al relat ple de fantasia de Lewis Caroll, pseudònim de Charles Lutwidge Dodgson. 



Els actors hauran d’interpretar sota l’escenari els personatges de l’obra, Alícia, però també el Conill Blanc, el Barreter Foll, el Gat de Cheshire o la Reina de Cors, mentre ens expliquen la història de la xiqueta que cau per un forat i arriba a un món de fantasia on viuen criatures peculiars i antropomorfes. 

“Alicia en el musical de les meravelles” serà el cinquè muntatge de la companyia després de produccions tan exitoses com “Aladín, un musical genial” o “Merlin, un musical de llegenda” que els ha permés aconseguir distints premis Broadwayworld Spain, o altres com “Mejor Musical Infantil” de los Premios del Teatro Musical o els guardons de “Mejor Musical Original”, “Mejor Musical en Gira” i “Mejor Musical Infanti”l de los Premios Broadwayworld Spain. 

Fotografies i cartell: valenciateatros.com