L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 6 d’agost del 2019

La Banda Simfònica de la SIUM grava a la Plaça Major un programa de "València és música"


La Plaça Major de Tavernes va ser l'escenari i plató especial per a gravar una actuació de la nostra banda de música per al programa "València és música" que compta amb el patrocini de la Diputació i que s'emetrà per la televisió autonòmica "A punt".


Tot un gran muntatge de càmeres i recursos tècnics, també musical per fer un merescut homenatge a la banda, als músics i als directors que en aquesta existència que tenen de més de 100 anys, han dut amb orgull el nom de Tavernes per la geografia autonòmica, estatal i europea amb la celebració de múltiples concerts d'èxit.

Una excel·lent forma també de promocionar la nostra banda, digna mereixedora d'estar en la secció d'honor, i a Tavernes.


Amb motiu de la gravació es va tallar el pas a vehicles per la plaça i va ser un concert sense públic. No obstant tots podrem gaudir  d'un gran concert de la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes de la Valldigna al concert del pròxim divendres a la capella de la platja, amb l'estrena de l'obra que el director Rafa Garrigós ha dedicat a la SIUM, a la seua història i als músics que han format, formen i formaran part d'aquesta societat musical.

Fotos: Josep Llácer, del seu perfil de facebook