L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 d’agost del 2019

Demà missa i porrat de Sant Llorenç i actuació de Xiomara Abelló, dins del festival Sete Sois Sete Luas


Un any més Tavernes complirà la tradició i l’entorn de l’ermita de Sant Llorenç acollirà com cada 10 d’agost la celebració de la festivitat del sant, amb la missa i el porrat, mentre a boqueta nit els visitants podran gaudir també de l’actuació de Xiomara Abelló, dins de la programació del Festival Sete Sóis Sete Luas.

La tradicional cita amb la festa de Sant Llorenç s'iniciarà demà amb la santa missa dedicada al sant, a partir de les 11 hores, amb la processó i la benedicció del terme posterior. Per la vesprada, tindrà lloc el porrat amb la fireta de torrat, llepolies, productes típics i joguets. L’Ajuntament posa a l’abast dels veïns un minibús gratuït en servei a partir de les 6 de la vesprada per facilitar l’accés a la zona de muntanya de Sant Llorenç.






Ermita de Sant Llorenç – 20h
XIOMARA ABELLÓ


Graduada en Guitarra de Jazz pel Conservatori Superior de Música de València, formada en guitarra clàssica i llicenciada en Filologia Anglesa. Ha treballat com a guitarrista amb formacions de diferents estils que van des de la música tradicional cubana, la música brasilera i el teatre musical fins a la cançó d’autor.

En 2016 s’endinsa com a directora escènica i compositora amb l’obra interdisciplinar “El castell de naips”. Actualment presenta el seu primer treball com a cantautora “Entre teles”. És per una d'aquestes composicions, Pena, aigua, aire, que rep en 2018 el premi de votació popular en el concurs “Cantautors amb la veu petita”, dintre del Petit Festival de Benicarló, així com en el Certamen de Joves Cantautors Ciutat de Xàtiva.