L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 24 d’agost del 2019

CLAU DÉNIA S.A, propietària d’ALE-HOP compra 47.000 m2 al Poligon El Golfo per instal·lar un centre logístic



L'empresa “Clau Dénia SA”, propietària de les divertides i originals botigues ALE-HOP ha adquirit tres parcel·les que sumen un total de més de 47.000 m2 en el polígon “El Golfo”, al costat de l’estació de Tavernes.  Fotografia superior: plànol de situació.

L’empresa valenciana ha manifestat que “estem molt contents per l'adquisició d'aquest terreny a Tavernes. Té una ubicació estratègica en comptar amb una població de més de 17.000 habitants a només 3 Km de la ciutat, una parada del tren que uneix València i Gandia, la platja a 2 km i a 20 minuts del nou centre logístic de Bellreguard”.
 


L’empresa ha manifestat que “ha estat determinant per a nosaltres la rebuda, atenció i confiança demostrada per l’Ajuntament. L’alcalde Sergi González, el regidor d'urbanisme Josep Llácer i tot el seu equip ens han ajudat amb tota la informació que necessitàvem. També s'han compromés a col·laborar en la finalització del polígon i en tot el que necessitem per a desenvolupar la nostra activitat. Hem vist una gran implicació des del primer moment el que ha fet que ens decidírem per la compra. Per aquests motius estem molt contents i agraïts.” 

 L'empresa afirma que el polígon compta amb uns serveis excepcionals per a la seua activitat i, sobretot, per al seu futur equip, remarcant l’excel·lent comunicació a 45 minuts amb tren des del centre de València o a 13 minuts des del centre de Gandia sense haver d'agafar el cotxe. L’empresa afirma que els treballadors podran podran viure en un apartament amb vista al mar a 3 minuts del treball o conviure amb l'alta qualitat de vida que ofereix Tavernes per als treballadors que puga ocupar aquest centre logístic.

L’empresa remarca que esta acabant el centre logístic de Bellreguard de 20.000 m2 que fa uns mesos està en funcionament, però que té clar que era una bona oportunitat de compra per a un futur.
Una vista d'Alpesa, ja instal·lada en el Golfo
La imminent electrificació d'El Golfo impulsa per Compromís ja atrau empreses 

L’empresa recorda en la seua nota de premsa que al polígon encara falta l'electrificació per això no dona terminis d'inici. Tal com hem explicat ací en altres vegades, el polígon es va iniciar per Calviga l'any 2003 i no s'ha pogut recepcionar per l’Ajuntament perquè falta l’electrificació.

Fent un poc d'història cal indicar que el projecte d'electrificació va estar paralitzat fins l'arribada de Compromís a l'alcaldia, i encara que no es va avançar entre 2011 i 2015 per la falta d'implicació de l'anterior Generalitat, va ser a partir del 2015 amb el govern del Botànic quan les gestions de l'exalcalde Jordi Joan i del regidor Josep Llacer desbloquejaren la paralització en aconseguir que la Generalitat aprovara el projecte d'Iberdrola, del qual només falta l’execució. Cal recordar que també donara electricitat al sector 6 de la platja. 


 L'exalcalde, Jordi Joan, i el regidor d'Urbanisme, Josep Llàcer, es reuniren en moltes ocasions amb el director general d'Indústria i Energia, Diego Maciá, per desbloquejar l'electrificació del Golfo.

La compra i instal·lació en un futur pròxim de l’empresa Clau Dénia SA, propietària d’ALE-HOP, no cal ni dir que és una noticia molt important per a la ciutat que vora com, després d’anys sense noves grans empreses a Tavernes, ara comptarà amb un centre lògistc d’una empresa que compta amb més de 180 botigues ALE-HOP repartides entre Espanya i Portugal, més de 1.200 treballadors, amb 30.000 m2 de magatzems i que mentre l’any passat va obrir 17 noves botigues, enguany espera acabar enguany amb més de 23 noves obertures.