L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 24 d’agost del 2019

EL SOL IX PER A TOTS: "Els paràsits" per Jaume Talens

Com hem fet en altres ocasions, publiquem unes reflexions de Jaume Talens.



Me n'he adonat que no he de donar explicacions a aquells que entenen el que volen. Mai una mala persona podrà ser un bon professional, els perjudicis el portaran a fer mal a aquell que necessita amistat. Entra per la porta falsa i sense avisar.

Solen ser persones parasitàries que s'aprofiten dels demés, entren en els post de gent que ni coneixen, ni els han convidat, per dir la seua i au. Damunt solen rebre un silenci i es queden contents... Solen insultar, desdir, fer observacions d'una mínima part i pensen que han desfet la idea principal, no mai.

La realitat deixa patent la seua soledat de no poder tindre diàleg amical, ni saber per ell mateix escriure un post per poder-se explicar. Mai coneixeran la paraula. “–Vaja”, solia dir un metge quan sabia que el seu malalt no li deia la veritat.

Doncs, això, o silenci als paràsits, o un “vaja”. Sí sou persones parasitàries del Facebook, ja sabeu. Un fallo podem tindre, això és un succés -com quan tens una reunió i arribes tard sense avisar-, però les repeticions solen portar a esdeveniments, ruptures que ja no van a poder-se superar. Ho deia Bertran Russell, hi ha ponts que cal creuar i altres cremar, en la vida és difícil saber, però cal viure-la amb certa tranquil·litat, sense explicacions, sols notificar.

Bon dia, tinc un fabulós esmorzar a Cullera i no puc faltar... Vinga... És la Mar Salà.

Jaume Talens