L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 31 d’agost del 2019

Avui celebrem el Sona Baixet Fest(a) amb una programació fresca i jogassera per a tots els públics


 
Avui dissabte, 31 d'agost, a partir de les 18 hores el Sona Baixet Fest(a) torna a celebrar-se a l'Avinguda de la Marina de Tavernes. El festival és una iniciativa de l’Ajuntament de Tavernes i de LaCasaCalba que celebra enguany la tercera edició, i serveix per a consolidar l’oferta turística de la Vall, que manté el gaudi de l’estiu valler fins l’últim alé de la temporada. 

Dins de la proposta turístic-cultural de Tavernes no podia faltar, un any més, la jornada artística i jogassera del Sona Baixet Fest(a), esdeveniment que engloba distintes disciplines d’arts escèniques al voltant de la música i el teatre, pensades per al gaudi en família.
 
El Triangulista
Enguany, es compta amb les següents propostes: la primera, constant al llarg de tota la vesprada festera, estarà a càrrec d’El Triangulista. Amb la seua “Minidisco” posarà el to musical a la jornada i comandarà amb batuta la desfilada de tota la programació.

Donarà el pas, en primer lloc, a la cercavila que, a ritme de dolçaina i tabal, recorrerà el passeig de la platja, com a pòrtic de l’escena, que encetarà la Cia. Elisa M. Matallín per presentar-nos “Històries de ratolins”, un espectacle de titelles que ens submergirà en l’avidesa lectora d’un ratolí somiador enxisat per les històries que guarden els llibres de la biblioteca. 
Cia. Elisa M. Matallín “Històries de ratolins”
 La segona representació estarà a càrrec de Rodamon Teatre, amb “Emocioanant”, una proposta que ens convida a nadar al món de les emocions a través de la música, les cançons, la poesia i les imatges.

Com és característic del Sona Baixet, mentre tot açò es desenvolupa, al llarg de tota la vesprada hi haurà altres activitats paral·leles, també obertes a tot el públic: els “Tallers d’Art”, a càrrec de Pepa Castillo; les propostes jogasseres de Disparatario i el seu “Fem Joc”; i la proposta lúdica, artística i pedagògica d’experimentació sonora d’Angel Di Stefano amb els seus “Laberints del So”. A més, comptarem, com sempre, amb el nostre Gastroespai, punt d’encontre per als paladars més casolans, amb una oferta fresca de productes de proximitat. 

Rodamon Teatre
En resum, tot un repte, sens dubte, per a petits i grans, per a les ganes de gaudir i conrear l’art i la creativitat a la vora de la mar de la platja vallera.