L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 749
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 20.282

diumenge, 11 d’agost de 2019

Avui diumenge, en el Parc del Llac de la Goleta, concert de "l'Orkestra Popular des 7 Luas" amb la coral Quinze de Març

ORKESTRA POPULAR DES 7LUAS (Andalusia, Brasil, França, Itàlia, Portugal)
6 músics en l’escenari .
Participació especial de la Coral XV de Març.

El festival internacional "Sete Sois Sete Luas" després de les primeres actuacions d'enguany al Clot de la Font i ahir a Sant Llorenç es trasllada al Parc de la Goleta com a lloc de celebració de les restants actuacions que s'oferiran fins el pròxim dimecres a la nit.

Aquesta nit a partir de les 22'30 hores i amb entrada gratuïta el Festival Sete Sois Sete Luas ens oferix l'actuació de la darrer producció del propi festival, "l'Orkestra Popular des 7Luas", formació que permet la trobada musical entre artistes dels diferents països de la Mediterrània, on es realitza el Festival i, si és possible, la creació d'una llengua mediterrània comuna.

Una unitat artística que reuneix la força de diferents cultures musicals: el resultat és un deliri musical que representa l'esperit eclèctic i multifacètic del món mediterrani i de parla portuguesa. Fa part d'aquesta producció el músic de Ceuta, Javier Blanes Mercat.

Cap comentari: