L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 10 d’agost del 2019

PLENARI D'AGOST 2019: El termini mitjà de pagament a proveïdors és de 26 dies



L'ajuntament de Tavernes va establir en el segon trimestre del 2019 un període mitjà de pagament (PMP) a proveïdors de 26,38 dies, segons les dades oficials donades a conéixer en el plenari passat. Es manté per tant el pagament en uns bons terminis, més encara si pensem que en fer-se càrrec Compromís del govern municipal el PMP a proveïdors era de 8 mesos de mitjana.
Cal saber que parlem de termini mitjà. La llei vigent (Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera), comença a computar el termini mitjà de pagament (TMP) a partir del més de presentació de la factura a l'Ajuntament. 

Aquest mes és el contemplat en la llei perquè les seccions municipals (Intervenció, Tresoreria...) de l'Ajuntament inicien i concloguen el corresponent expedient de pagament. Cada departament firma cadascuna de les factures com a correctes abans de procedir a la liquidació.