L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 15 d’agost del 2019

El festival "Sete Sóis Sete Luas" ofereix la seua cara més humana i generosa a Tavernes



Anit es va cloure el Festival “Sete Sóis Sete Luas” i ho va fer després d’haver dut a cap dies passats una iniciativa novedosa: obrir les portes del festival, apropar la seua música a la nostra gent gran, a les persones que per les seues circumstàncies personals i vitals  no poden acudir a cap dels espectacles programats. 
 
La regidora de Cultura, Encar Mifsud, comentava que s’ha volgut iniciar una experiència que ha resultat molt positiva i que espera poder continuar els pròxims anys dins de l'objectiu general del festival que es buscar la integració cultural i social de les persones.
 
 
Per això, explicava que, en acord total amb l’organització del festival, i en vistes a donar-li un plus afegit a aquest objectiu d'integració social i de potenciar la germanor entre les persones que viuen als països de la riba de la Mediterrània, dues de les orquestres actuants s’han apropat a les dues residències de Tavernes per oferir una mostra de la seua musica als nostres majors. 
 
 
Tot un detall de generositat, d’amor, de respecte i consideració envers la gent gran que viuen a la Residencia Solimar i a la Residencia Jaume II de la nostra platja les quals, amb aqueix ordre i en dies successius, reberen la visita de l’ "Orkestra Popular des 7Luas" i la "Med Arab Jewish 7Sóis Orkestra" el passat diumenge i dilluns i gaudiren d'una vesprada musical.