L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 21 d’agost del 2019

"Mediterránea Festival " tanca la temporada de grandes festivales a la platja el 23 i 24 d'agost


Nota de premsa del festival:

A només uns dies per a poder gaudir d'aquesta segona edició de Mediterrània Festival, i perquè la Platja de Tavernes de la Valldigna es convertisca de nou aquest mes d'agost en l'epicentre de la millor música indie, pop i rock nacional i acomiadar així la temporada de grans festivals a la Comunitat Valenciana.

Com a novetat enguany es podrà gaudir en el festival de dos grans escenaris principals en els quals s'aniran alternant els concerts de manera continuada, a més d'un escenari per a DJ´s, tot això situats en dues grans parcel·les condicionades amb gespa natural i situades a tan sols 200m de la platja.

A més el recinte disposarà d'una àmplia oferta de gastronomia amb diferents food trucks amb menjar variat i fins i tot amb opcions per a celíacs i vegans.

Per a aquesta segona edició s'espera arribar a penjar el cartell de "sold out" amb una afluència de públic rondant les 30.000 persones.



Aquesta segona edició té un cartell d'artistes amb el millor del panorama indie-rock nacional: LOVE OF LESBIAN, MISS CAFFEINA, SIDECARS, SECOND, IVÁN FERREIRO, SFDK, ALFRED GARCÍA, FULL, JUANITO MAKANDÉ, VARRY BRAVA, ELS ZIGARROS, DESPISTEU-VOS, FULL, LUC LOREN, BRIAN VAN ANDEL, ÑEKÜ, POL 3.14 i JULIETA 21, a més d'un gran numere de sessions DJ´ amb la presència de dos protagonistes vallers, de la terreta: Quino Costa i “Particula”.

També el públic assistent disposarà d'una àmplia i còmoda zona d'acampada al costat del recinte amb capacitat per a més de 5.000 persones i a tan sols 100 m de la platja. A més enguany es compta amb la incorporació d'allotjament en tendes de campanya muntades i serveis extres "glamping", amb un gran acolliment pel públic. També existeixen les diferents propostes d'allotjament i turisme que ja ofereix la pròpia Platja de Tavernes de la Valldigna i la comarca de La Safor com el lloguer d'apartaments, càmpings i hotels.