L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 749
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 20.282

dimecres, 14 d’agost de 2019

Lucia de Carvalho tanca l'edició del 2019 del Festival Sete Sois Sete LuasAvui 14 d'Agost a les 22h30, en Parc del Llac – Platja de la Goleta. 

Lucia de Carvalho, cantora, ballarina i percussionista, ens presenta una música lliure, viatjant i mesclant els ritmes del món amb els ritmes d'avui: les seues melodies són serenes, alegres, dinàmiques i els textos plens de missatges.

Després d'un primer àlbum llançat en 2011, Lúcia de Carvalho torna amb el seu nou projecte: Kuzola. En Kimbundu, la llengua regional angolesa parlada per la seua mare, Kuzola significa amor. Perquè l'amor per a Lucía és aqueixa energia benvolent que ens permet crear i construir ponts entre persones, països i cultures en harmonia amb la vida.

Entrada lliure.

Cap comentari: