L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 16 d’agost del 2019

L'alumnat del programa "Et formem" actua en la instal·lacions de Bolomor i del Parc dels Vents


L’alumnat del taller de jardineria del programa "Et formem" ha treballat en les instal·lacions annexes al jaciment de la Cova del Bolomor, en concret on s'ubiquen les obres del Centre d’Arqueologia Experimental.

Els treballs efectuat són l'eliminació de males herbes i donar cura a la plantació realitzada amb anterioritat.



Per altra banda, el mateix alumnat de jardineria ha treballat en Parc dels Vents realitzant diversos treballs de manteniment com eliminació de males herbes amb aixades i desbrossadora, recollida de deixalles i fulles, escatat i pintat de passarel·les i bancs, poda, etc.



Recordem que el passat mes de juny es van iniciar a Tavernes els projectes del programa formatiu "Escoles d’Ocupació Et Formem" que estan cofinançades pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu Comunitat Valenciana 2014-2020, el qual ha atorgat una subvenció de 267.610 euros a l'Ajuntament per desenvolupar el programa marc "Labora", ola qual cosa ha permés contractar 25 persones per al taller d'ocupació "Et Formem".

Les persones beneficiades es beneficien d'una formació acadèmica i de l’aprenentatge en pràctiques que els permetrà obtindre un Certificat de Professionalitat.