L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 26 d’agost del 2019

Mediterránea Festival no ha deixat indiferent a ningú per la qualitat musical i bona organització


 La matinada d’ahir diumenge cloïa el Mediterránea Festival, un esdeveniment que no ha deixat indiferent a molta gent, tant de Tavernes com dels nostres voltants, que no s’han aturat a l’hora de dedicar qualificatius i bones lloances a la programació de música i a l’organització.

Molts assistents han destacat els dos escenaris, que han facilitat continuïtat a la música, el lloc de celebració, la distribució d'espais, els serveis... però també hi ha hagut algunes consideracions no tan positives respecte al preu de la beguda, encara que molts també opinen que és un preu habitual en aquests festivals.


Una cosa si que coincideixen tots: espectacular l’ambient viscut, espectacular la gran afluència d’assistents, molts de Tavernes, i gent de totes les edats fins i tot parelles amb els seus fills, i un ambient que se n’eixia de la zona del festival i inundava una gran part de la platja. Un ple de gom a gom, com podeu vore en les fotografies que publiquem.



L'aposta del govern de Compromís per als festivals dóna resultat i, una vegada més Tavernes ha estat el centre de molts comentaris en premsa i les xarxes en haver acollit grups de molt de nivell que han entusiasmat a un públic variat, des de menuts fins a majors, gaudint de bona música i d’un bon ambient.


Una vegada més ha quedat demostrat que no cal eixir de Tavernes per a poder gaudir dels millors espectacles i concerts de grups, que són les figures en altres festivals, i damunt a un preu assequible i sense moure’s de casa. 



Tavernes és ara mateix un punt de referencia en el panorama musical espanyol. No hi ha cap ciutat de 17.000 habitants que reunesca un conjunt de festivals amb estils tant divers i variats com Tavernes: tenim Festivern, Iboga Summer, Mediterrànea però també Sete Sóis Sete Luas, Pop al Carrer, el festival de Corals, el Sona Baixet, Major Fest... que estan completats pel concerts de la banda simfònica local i balls populars, sense oblidar el Festival Internacional de Música de Cambra que se celebra al llarg de l’hivern-primavera entre altres concerts i actuacions organitzats per l’Ajuntament i entitats locals com les falles.

 

I com que la música no para a Tavernes, i el ritme segueix, aquest cap de setmana Tavernes tancarà el mes d'agost amb la tercera edició del Sona Baixet amb molts concerts, tallers i activitats per als més menuts.