L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 29 d’agost del 2019

El festival "Sona Baixet" tanca el més d'agost i el cicle de festivals d'estiu a Tavernes


Aquest dissabte 31 d’agost s’ha organitzat, per acomiadar el mes d’agost, una festa per als menuts: SONA BAIXET. Una festa amb jocs populars, cercavila, tallers d’art, minidisc i gastroespai.

Sona Baixet és una iniciativa de LaCasaCalba, que naix l’any 2015, després de quatre temporades oferint diversos cicles conceptuals de teatre i música per a tota la família, en espais com ara la Sala Russafa (València), l’Octubre, CCC (València) o el Teatre del Raval (Gandia), que fou seu del cicle en 2016.

Es tracta doncs d’un projecte que barreja diferents disciplines artístiques (des de teatre i música, fins a circ, cinema, dansa i art plàstic) en un to divertit i fresc i que aposta decididament per la cultura popular feta ara i ací. Dins d’aquest concepte també s’hi inclouen activitats pensades per als pares, però igualment aptes per als més menuts i es presenta en format festival -Sona Baixet Fest- o festa -Sona Baixet Fest(a).



El mestre de cerimònies del festival serà El Triangulista, personatge interpretat per l’artista i productor Francesc Burgos, que donarà detalls del desenvolupament de la jornada per a que grans i menuts no es perden detall. I tot, amb el toc d’humor satíric que el caracteritza.

Totes les activitats del festival són d’accés lliure i gratuït. Els horaris i la informació dels espectacles es podeu consultar en el quadre que publiquem més amunt.