L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 29 d’agost del 2019

Els treballs de neteja del Vaca continuen en previsió de fortes pluges en la tardor


L'Ajuntament de Tavernes, una vegada passat el període de DANA, continua les tasques de neteja del riu Vaca en la zona enfrontada al casc urbà. Com es veu en la fotografia ja està acabada la zona del pont del Vergeret i ara es continua cap a l'assut, per seguir després en la partida Moli de l'Horta.  fet la fotografia ja permet apreciar la màquina més enlla del pont i camí de l'Assut.


Les imatges ens donen testimoni de quin és el treball que s'executa, i permeten també comparar la situació anterior i la d'ara, després d'haver actuat la màquina municipal. 

Fa només uns dies
 Recordem que l'Ajuntament no és competent ni té cap responsabilitat en les tasques de neteja de rius, barrancs o cursos d'aigua, cosa que li correspon a la Confederació. Però com que Confederació no actua, l'Ajuntament li ha de demanar permís per netejar i damunt seguint sempre  les directrius que li marquen i que el vigilant de Confederació comprova que es faça així. 

Fa només uns dies
Entre aquestes,  no tallar la vegetació en els marges on es puguen produir despreniments per una avinguda forta del riu, per això i per norma general al llarg del riu es neteja la part central, el llit per on passa l'aigua, i es conserva la vegetació en marges.