L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dimecres, 28 d’agost de 2019

832 euros de recaptació en el partit a benefici de "Xicotets Herois"


 
Els dos clubs de futbol de Tavernes, la UE Tavernes i Athlètic la Vall CF, van jugar ahir per la vesprada-nit un partit a benefici de l'associació "Xicotets Herois", un projecte centrat al voltant del càncer infantil. El preu de l'entrada, 2 euros, destinat a aqueixa finalitat va permetre obtindre 832 euros.
 
Finalment l'oratge va permetre jugar l'encontre que va finalitzar amb el resultat de 5-2 a favor de la UE Tavernes tot i que es va avançar l'Athlètic la Vall CF, que va pagar la falta de concentració a baló parat i va facilitar la remuntada del rival. De tota manera, el que valia era el bon ambient i la germanor demostrada pels dos equips davant una causa tan noble com l'ajuda a "Xicotets Herois".
 
"Xicotets Herois"  treballa perquè molts xiquets i xiquetes que pateixen la malaltia del càncer puguen complir el seu somni a més de ser una ajuda en la investigació contra la malaltia.

Cap comentari: