L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 10 d’agost del 2019

L'alumnat de jardineria del taller "Et formem" ha actuat al Calvari



El passat mes de juny es van iniciar les activitats del nou taller especialitat de jardineria "Et formem" i una de les primeres actuacions realitzades per l’alumnat ha estat en el Calvari, on va realitzar tasques de neteja i manteniment.



Els alumnes actuaran al llarg del temps que dure el taller en moltes zones de Tavernes i terme, però sense dubte el Calvari és una zona molt adient perquè l’alumnat pot rebre les primeres classes pràctiques de treballs generals de jardineria. 


S’han replegat residus i s’han eliminat males herbes, al temps que els alumnes han començat a familiaritzar-se amb maquinària com bufadores i desbrossadores utilitzant els Equips de Protecció Individual (EPI).