L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 8 d’agost del 2019

"Concert d'Estiu" de la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes el divendres, dia 9



La Banda Simfònica de la Societat Instructivo Musical de Tavernes ofereix el pròxim divendres, dia 9 d'agost, el tradicional "Concert d'Estiu" que un any més se celebrarà a la capella de la platja a partir de les 22'30 hores.

La formació musical vallera, dirigida pel director Rafa Garrigós, oferirè un concert que s'iniciarà amb l'estrena del pasdoble "SIUM" del qual ës autor el mateix director; i les obres "Hispania" de Óscar Navarro i "Portillo Andaluz" de Juan M. Molina en la primera part. En la segona part, els assistents podran escoltar "Reminiscencia gitana" de A. Waignein, "Graysondance" de David R: HOTSINGER I "Don Manolito" de Pablo Sorozabal.


Aquest gran concert de la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes té com a al·licient l'estrena del pasdoble "SIUM" un homenatge que el director de la formació, Rafa Garrigós, ha dedicat a la SIUM:


"He compost aquest pasdoble com a petit homenatge a una banda que em sent orgullós de dirigir. Un homenatge a tota la seua història. Al treball de molts anys, dels músics d'ara, els anteriors i els que vindran” ha indicat el director.