L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 31 d’agost del 2019

La compra de terrenys en el Golfo per "Clave Dénia" omple de satisfacció el govern de Compromís



L’alcalde de Tavernes, Sergi González, en manifestacions als mitjans comarcals de difusió ha fet palesa la gran satisfacció del govern municipal de Compromís per la compra de solars en el Polígon el Golfo que ha efectuat una empresa del potencial de “Clave Dénia” i considera que “és una gran oportunitat per a Tavernes que una empresa potent, amb implantació en tot el territori estatal i Portugal, haja decidit instal·lar-se a la ciutat”.

Sergi González considera que “això suposa més oportunitats laborals per a Tavernes, cosa que sempre es bona per als veïns i veïnes, perquè genera ingressos i activitats complementàries”.

L’alcalde ha remarcat que eixa operació pot generar un focus d’activitat industrial a Tavernes i considera que és una prova del bon treball efectuar els darrers anys des de l’Ajuntament pel govern de Compromís per donar solució als problemes del Golfo.


En la mateix línia el regidor de Foment, Josep Llácer, ha escrit al seu perfil de facebook que “el treball ben fet els darrers anys va donant els seus fruits. És una de les millors notícies per a Tavernes des de fa temps, i confirma la recuperació progressiva del teixit industrial i la vinguda d'una altra gran empresa a Tavernes”.

Josep Llàcer, que ha estat implicat en les gestions de compra de l’empresa, com també va estar presents en totes les gestions que han fet possible l’aprovació del projecte d’electrificació d’El Golfo, ha indicat que “amb l'arribada d'International Paper i ara de Clave Dénia demostrem que Tavernes té molt de potencial i atractiu per a les grans empreses. Seguirem treballant tant o més que fins ara per seguir donant bones notícies com aquesta i recolzant tots i cadascun dels projectes i activitats industrials que ja exist3ixen o que s'implantaran en un futur a la nostra ciutat.”

Cal recordar que l'empresa "Clave Dénia" en el seu comunicat oficial, i que vam publicar fa uns dies,  va agrair tot el recolzament, ajut i informació que havia rebut tant de l'alcalde, Sergi González, com del regidor Josep Llácer per dur a bon port la compra dels terrenys.