L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 22 d’agost del 2019

L'alcalde Sergi González demana a Costes un solució urgent a la situació de la Goleta després dels temporals.



L'alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, de Compromís, es  va posar ahir en comunicació telefònica amb el cap de Demarcació de Costes, Antonio Cejalvo, per tal  d'exigir-li,  una solució puntual els pròxims dies davant la falta d'arena que té Tavernes a la platja de la Goleta ara mateix, i en segon lloc una solució definitiva. Recordem que en altres punts, cas de Dènia, Costes dedicarà 14 milions a solucionar problemes semblants.

Des de el govern municipal es considera que la reposició constant d'arena no és efectiva ni serveix després d'haver-se comprovat com al primer temporal important de llevant deixa la platja en la mateixa situació anterior.


Sergi González ho ha confirmat en seu mur de facebook, alhora que indica que la solució al problema mateix que ara tenim, després del temporal de dimarts i dimecres, amb ones molt altes i vents que superaren en moments els 70 km/hora, no es pot mamprendre de seguida i caldrà esperar a que la maror i les ones minven, i poder valorar i actuar aleshores en conseqüència.

Una situació complicada perquè reposar l'arena els pròxims dies implicaria haver de tancar a l'ús de banyistes la platja per estar treballant maquinària pesant abocant arena, que s'hauria de portar d'una altra platja, amb el consegüent problema també en aquesta platja. Sense oblidar el continu tràfec de camions de gran tonatges (tipus cuba) transitant pel Camí Reial o per la urbanització. 


L'alcalde ha concertat una cita amb el cap de la Demarcació de Costes per a la segona setmana de setembre, on com a mínim ja indica que pensa acudir personalment, amb representants del consistori i algun tècnic de l'Ajuntament. L'alcalde ha assenyalat que "caldrà seguir pressionant perquè ens facen cas, la situació és ja insostenible" ha assenyalat.

La situació efectivament és insostenible i els usuaris es queixen perquè ha estat enguany un dels pitjors de la platja amb una mínima reposició d'arena després dels temporals de la passada pasqua. Això ha fet que les pedres que abans tapava l'arena hagen quedat al descobert amb la qual cosa, a més d'impedir el passeig per vora mar, són motiu d'alguna ensopegada i ferides, amb les queixes dels banyistes.