L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

diumenge, 4 d’agost del 2019

Tavernes dedica 156.089 euros a contractar 117 treballadors agrícoles aquest estiu


El passat dia 1 d’agost es van iniciar els treballs dels segon torn de les persones contractades per l’Ajuntament en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), entitat que ha atorgat a Tavernes una subvenció per a desenvolupar aquest programa d'ocupació per valor de 156.089 euros. L’Ajuntament per la seu apart es fa càrrec de les despeses de reconeixement mèdic, quitança, i material i equipament dels contractats.

L’Ajuntament contractarà un total de 117 treballadors agrícoles, 111 peons agrícoles i 6 oficials, al llarg dels tres mesos del període estival, durant els quals faran labors de neteja i condicionament de les zones humides i camins rurals del terme. Fins ara els treballs efectuats en la primera fase han estat de manteniment en camins rurals i zones verdes del voltant del casc urbà i platja.

El programa està emmarcat en les iniciatives de foment de l’ocupació de Tavernes i té un doble objectiu: d’una banda, oferir un complement salarial als treballadors agrícoles per a lluitar contra l’estacionalització del sector i, d’una altra, millorar l’entorn rural i forestal del terme municipal arreglant camins i marges, a més de netejar les zones humides per a evitar problemes d’inundabilitat.

Els punts on s’està actuant i actuarà al llarg de l’estiu seran principalment el Clot de la Font, la torre de guaita, el Racó de Joana, riu Vaca, riu Vadell i barrancs de Malet i Massalari, amb l’objectiu de mantenir i adequar aquestes zones.