L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 30 d’agost del 2019

Aquest matí ha tingut lloc la festa final dels cursets de natació d'estiu


Ahir va tindre lloc la festa final dels cursets de natació que organitza a l'estiu la Regidoria d'Esports que dirigeix el regidor Josep Llácer, del govern de Compromís. Uns 90 xiquets i xiquetes van participar en aquesta tradicional festa de la natació que aprofita any rere any perquè demostren tot el que els han ensenyat i han aprés durant els tres cursets que ha impartit els monitors de la Regidoria durant l'estiu. 



A més del regidor d'Esport, l'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Sergi González i la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola.




Molt bona participació en la festa de familiars dels xiquets, que han presenciat les proves de natació i l'entrega de les medalles commemoratives als participants en una ambient festiu on els xiquets i les xiquetes han estat els veritables protagonistes.



Fotografies Regidoria d'Esports