L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 10 d’agost del 2019

Concert de la Banda Simfònica de la SIUM a la capella de la platja


Va ser una nit molt calorosa, la de més calor que hem tingut a l'estiu, i en la capella de la platja la temperatura va anar pujant més encara, almenys la temperatura emocional i de la bona música tal com avançava el concert que oferia la nostra Banda Simfònica, com a resultat del calor humà que rebia la formació musical amb els aplaudiments i més aplaudiments al llarg de tota la vetlada.
 
 

Molt aplaudida i lloada la composició "SIUM", el pasdoble que ahir s'estrenava, una obra composta pel mateix director de la Banda Simfònica Rafa Garrigós, un veritable regal a tota la família musical vallera i que com ell mateix ha dit "és un homenatge a la banda que em sent orgullós de dirigir. Un homenatge a tota la seua història i al treball de molts anys, dels músics d'ara, els anteriors i els que vindran”.
 


Davant el nombrós public que omplia la capella de la platja, la formació musical vallera, dirigida pel director Rafa Garrigós, oferia a més "Hispania" de Óscar Navarro i "Portillo Andaluz" de Juan M. Molina en la primera part i "Reminiscencia gitana" de A. Waignein, "Graysondance" de David R: HOTSINGER I "Don Manolito" de Pablo Sorozabal, com a segona part.
 
 
Una gran nit musical, i així es reconeixia pels assistents, en una nova actuació memorable de la que es una de les millors bandes simfòniques del territori valencià. La nostra enhorabona.