L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dijous, 1 d’agost del 2019

L’Escola d’Estiu s’acomiada enguany amb música i balls davant l’atenta mirada de familiars i membres del consistori.


 La XXIII edició de l’Escola d’Estiu de Tavernes, celebrada al llarg del mes de juliol, es va clausurar ahir en les dues seus, l’Escoleta de la platja,a les 11,  i al  CEIP Alfàndec, a migdia, i com a acte principal de cloenda es va celebrar el tradicional festival preparat pels xiquets i xiquetes assistents amb l’ajuda dels monitors. 





Molt bona assistència de pares i familiars per presenciar el festival, així com regidors del govern municipal, encapçalats per l’alcalde Sergi González, que ha dirigit unes paraules als assistents en els dos actes, recordant que l’Escola d’Estiu és una activitat educativa amb una gran continuïtat a Tavernes.


L'alcalde sobre tot va remarcar que “és una escoleta d'integració i inclusiva, on se’ls ensenya valor i per tant a ser millors ciutadans en un futur. Enguany ha estat dedicat a conscienciar-los per la defensa i protecció del medi ambient, i és un dels valors que s’ha treballat al llarg de tots un més d’activitats". 

L’alcalde va tindre paraules d’agraïment als monitors i monitores, a la gestió de l’Escola, i a la regidoria de Serveis Socials, representada a l’acte per la regidora responsable Noe Alberola, per l’interés i treball realitzat per fer possible un any més la que ha estat XXIII edició. 



Autoritats i monitors

Els xiquets són entre 3 i 12 anys i en tots dos centres han estat agrupat per edats, tenint de suport una monitora d’integració. Les activitats han estat ben diverses i l’escoleta ha girat entorn als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) realitzant activitats diverses al llarg del mes de durada.

L’Escola d’Estiu, com indiquen els seus objectius, ofereix un espai d’educació i activitats formatives per al xiquets/xiquetes de Tavernes en el període vacacional a través de diversos tallers on s'ha treballat la creativitat a traves de les manualitats, sense oblidar activitats de dinamització i jocs adaptats al seu procés evolutiu (jocs grupals, esportius o danses en anglés i valencià), a més d’altres activitats esportives (piscina o platja), recreatives, com una estada nocturna el passat divendres, i eixides als voltants de Tavernes (participació en el dia del Clot) i fins i tot fora de Tavernes, com ha estat el cas de la visita al museu faller de Gandia. 




Enguany ha estat un total de 183 xiquets/xiquetes entre els 3 i 12 anys els que hi han participat, distribuïts en els dos centres, el CEIP Alfàndec amb 128 alumnes i l’Escoleta de la platja amb 55. L’escoleta és d’una bona ajuda per als pares i mares que mantenen la seua activitat laboral durant un dels mesos en què els fills gaudeixen de les vacances escolars. Malgrat que la regidoria va donar l’opció a fer preinscripcions per al mes d’agost, només 5 persones van manifestar la seua voluntat d’inscriure els fills en una possible Escola d’Estiu a Agost.