L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 7 de juny del 2021

Compromís organitza per al divendres, dia 11, en l'estació vallera un acte reivindicatiu de la millora dels trens de rodalies

 

Compromís ha organitzat per al pròxim divendres, dia 11, i a partir de les 11 hores del matí un acte reivindicatiu en favor del trens de rodalies en l'estació de Renfe de Tavernes, en el que serà una concentració comarcal per exigir la millora d'aquest servei de Renfe. 

L'acte, obert a tota la ciutadania, comptarà amb la presència de responsables de la formació nacionalista en la comarca Safor-Valldigna, a més del diputat nacional Joan Baldoví i el senador Carles Mulet. 

Compromís ha critica l'abandó de Renfe-Adif en els trens de rodalies valencians i ha qualificat aquest servei en el País Valencià com el pitjor d'Espanya per la falta d'inversions, mentre recorden que dels 3.400 milions pressupostats en la xarxa de rodalia en  l'última dècada s'han executat 300.000 euros.

Els problemes de la línia C1 València-Gandia

 

Censura a la campanya de Compromís.

Compromís ha denunciat  l'"opacitat i l'obscurantisme de Renfe" que els ha cancel·lat la campanya "On està el meu tren?" que la formació anava a llançar a través dels suports per a cartelleria en les principals estacions del País Valencià.

Compromís havia reservat des del dia 1 de juny 27 espais publicitaris de les andanes de diferents estacions de la xarxa de rodalies del territori valencià durant dues setmanes, per a visibilitzar els problemes que els usuaris han de fer front cada dia en el servei públic de rodalies. Però, malgrat tindre els espais reservats i el material enviat, des de Renfe i Adif comunicaren el mateix dia que els cartells havien d'estar penjats, que desautoritzava la campanya sense més explicacions.

 



La formació nacionalista ha criticat l'opacitat en informar de RENFE als usuaris sobre cancel·lacions i retards:  7.600 i 11.400 al llarg de 2019, respectivament. Compromís considera que el transport de proximitat és usat per milers de persones cada dia per anar a treballar o a estudiar i per això RENFE hauria de "preocupar-se" de donar un bon servei i de funcionar bé, però això no ocorre, indiquen.