L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 1 de juny del 2021

L'Ajuntament contractarà 12 joves com a auxiliars Covid-19 a les platges



L’Ajuntament de Tavernes contractarà a l'estiu 12 joves menors de 30 anys que treballaran durant tres mesos com a auxiliars COVID-19 per a garantir unes platges segures, dins del programa ‘Estiu segur’ impulsat per la Generalitat Valenciana.

Els i les joves contractats informaran a la ciutadania de les mesures de seguretat davant la COVID-19 i vetlaran pel compliment de la distància social a les platges de Tavernes. Així mateix, també col·laboraran en les tasques d’informació turística, control d’aforament, accés a les platges, i estaran en contacte amb la Policia Local i el servei de socorrisme i emergències per a notificar qualsevol incident.

Les persones desocupades interessades en esta contractació hauran de complir els següents requisits: estar inscrites en Labora com a demandant d’ocupació, ser major de 18 anys i menor de 30 anys, tindre el graduat d’ESO, el permís de conducció tipus B i coneixement d’idiomes. L’espai Labora serà l’encarregat de fer la selecció de persones desocupades per a cobrir estes contractacions que comprendran tres mesos, entre el 15 de juny i el 19 de setembre.

Per últim, l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències serà l’encarregada d’establir les instruccions i impartir els mòduls de formació a les persones contractades.