L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 1 d’octubre del 2020

Un setmana queda perquè s'acabe la substitució de la gespa artificial del Camp de Futbol



La instal·lació de la nova gespa artificial arriba a la seua fase final i, si no sorgeix cap problema, la setmana vinent estaran tots els treballs finalitzats, amb la qual cosa la UE Tavernes podra iniciar la temporada el pròxim dia 18 en les noves instal·lacions.

 

Activitat frenètica la que es viu en el Camp Municipal d'Esports per tindre acabada la faena i que els clubs locals puguen iniciar les activitats d'entrenament. Recordem que els treballs s'iniciaren el passat dia 9 de setembre i el termini previst era d'un mes per acabar les obres, cosa que tot apunta a que s'acomplirà.

 

El regidor d'Obres i Urbanisme Municipal, Josep Llacer, ha visitat les obres per comprovar l'estat d'execució dels treballs. Va ser el regidor de Compromís, com a responsable de l'àrea d'Esports Municipal, qui en la passada legislatura va iniciar la redacció dels expedients tècnics que finalment determinarien la necessitat de procedir al canvi per l'estat de l'anterior gespa després d'anys continuat.

 

Uns tràmits administratius que continuarien en l'actual legislatura i determinarien la redacció del projecte de canvi de gespa presentat per l'alcalde Sergi González al plenari i que va necessitar de dues sessions per ser aprovat. Finalment, els vots a favor de Compromís i de Ciudadanos en el plenari de gener engegaren tot el procés de canvi, del qual ara ja vivim la fase final.

 

El regidor Llácer, ara com a responsable d'Obres i Urbanisme, observava els darrers treballs de repàs del marcatge de les ratlles del camp, mentre uns altres operaris amb l'ajuda de maquinària, i tal com es pot observar en les fotografies d'ahir, procedien a escampar l'arena de sílice.

 

Una vegada acabada aquesta tasca es procedirà a escampar el cautxú, amb la qual cosa es podrà donar per acabada l'obra tot i que caldrà instal·lar les porteries i la banqueta dels equips, coberta i que com es pot vore en les fotografies, tindrà 10 seients per a jugadors i cos tècnic.