L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 19 d’octubre del 2020

Tavernes informa i consciencia les dones sobre la importància de la prevenció en la lluita contra el càncer de mama

 

La Regidoria de Sanitat, en col·laboració amb el Centre de Salut de Tavernes (foto superior), ha realitzat avui  una campanya d’informació i conscienciació a les portes de l’Ajuntament sobre l’autoexploració mamària per tal de previndre el càncer de mama entre les dones. 

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Tavernes de la Valldigna també ha estat present en la campanya de prevenció, que ha tingut una gran participació entre el veïnat.

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, ha volgut agrair “la col·laboració de les grans professionals del Centre de Salut i de l’AECC en aquesta campanya de prevenció i conscienciació tan necessària per a incidir en l’autoexploració i poder avançar-se així a la malaltia. Avui hem participat en els actes del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, però tots els dies estem al costat de les dones lluitadores”.

 

Al llarg del matí, les professionals del Centre de Salut del municipi han donat informació i consells a la població sobre la malaltia,  mesures de prevenció i, sobre tot, la pràctica de l’autoexploració que es pot efectuar a nivell personal i també la importància de les revisions mèdiques periòdiques per a poder detectar-la a temps.

La Fundació Integra Valldigna ha visitat també el punt d’informació, on han escoltat atentament les indicacions de les professionals del Centre de Salut i han pogut resoldre inquietuds sobre el càncer de mama.



La façana principal del consistori, amb ocasió de la celebració avui del Dia Mundial contra el càncer de mama,  s’ha tenyit de rosa durant tot el dia com a mostra de suport a totes les dones que lluiten contra aquesta malaltia.