L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 1 d’octubre del 2020

EL VÍDEO: L'alcalde Sergi González s'ha reunit telemàticament amb la directora general de la Costa i del Mar, Ana Oñoro

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, s'ha reunit telemàticament amb la directora general de la Costa i del Mar, Ana Oñoro, i els subdirectors Ángel Muñoz i Ainhoa Pérez, per a exposar la problemàtica de les platges de Tavernes i demanar una solució el més prompte possible. També han participat en la reunió delemàtica diferents alcaldes de municipis de la Safor afectats per la regressió de les platges.

Sergi González ha assenyalat que "les sensacions de la reunió han sigut positives, i vull manifestar que l'Ajuntament, i jo com a alcalde, anem a seguir insistint i tocant a les portes que facen falta fins que estos projectes s'executen i definitivament la platja de Tavernes i la platja de la Goleta tinguen la solució que necessiten"

 Ací us oferim el vídeo resum que el Gabinet d'Alcaldia ha publicat en el web municipal com a resum de la reunió.