L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 5 d’octubre del 2020

Sense novetats en l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat per a Tavernes, la Valldigna i la Safor


L'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat, efectuada a les 12 del migdia, no dóna cap canvi respecte a les dades últimes actualitzades del passat dia 2. Per tant, tant Tavernes com la resta de poblacions de la Valldigna mantenen les mateixes xifres, que publiquem després.

Cal no obstant recordar que el passat dissabte des del departament de Salut Pública de la Conselleria es va confirmar un brot laboral a Tavernes, amb 7 persones infectades. Cal pensar que aquestes dades apareixeran expressades demà dimarts, quan habitualment s'actualitzen fins el diumenge inclós.

L'actualització publicada avui indica: .

-Tavernes: Suma 103 infectats durant tot el període de pandèmia. 17 persones actualment actives PCR+14 dies.  14 defuncions.

- Simat té 17 persones contagiades des del principi de la pandèmia. Ara hi ha 3 persones infectades PCR+14 dies de quarantena i 1 defunció. 

- Barx té un total de 14 infectats amb 5 casos PCR+14 dies de quarantena ara mateix.

- Benifairó continua invariable, sense cap contagi. 
 
 
La situació al Departament Sanitari de Gandia 
 
 

El mateix que hem dit a Tavernes i la Valldigna cal dir del Departament Sanitari de Gandia: les xifres que ofereix la Conselleria de Sanitat en el web són les mateixes de la darrer actualització

La comarca té un total de 1.194 contagis des del principi de la pandèmia, i un total de 107 casos PCR+14 dies de quarantena. El total de defuncions són 32.