L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 25 d’octubre del 2020

El Tavernes inicia la temporada amb un empat a casa, en el que era el primer partit amb la nova gespa del Camp Municipal

 

Primer partit oficial de la temporada 2020-21 de la Preferent en el Camp Municipal i també primr partit oficial amb la nova gespa artificial, que presentava un aspecte impecable. Hi havia ganes de vore futbol i de vore la UE Tavernes en sa casa després dels mesos de confinament i d'allunyament pel canvi de gespa. A la fotografia superior (del facebook del club) l'equip local.

La nova "normalitat" obliga a un rigorós control (presa de temperatura, gel hidroalcohòlic) en l'entrada i limitació de l'aforament, amb un màxim de 400 afeccionats en el camp, que  hagueren de donar el seu nom, DNI i telèfon, cosa que obligava a alguns minuts d'espera.

 

I la sensació en un primer partit que ens va resultar agredolça. Dolça en comprovar que la UE Tavernes disposa d'un bon equip que pot donar moltes alegries als aficionats i  agra pel resultat final d'empat amb el Racing CF Benidorm "A" quan en els darrers minuts dels partit la UE Tavernes havia aconseguit avançar-se en tantejador i empatava l'equip d'Alacant, en el moment que l'equip local jugava amb 10.

S'havia avançat la UE Tavernes sobre el minut 80 amb un gol d'Aranda després d'una bona jugada dels vallers amb xut final de Talens que havia rebutjat inicialment el porter benidormer.

 

Els alacantins empataren pocs minuts després (84')  gràcies a un remat del jugador Juanfran després de la treta d'un falta.

La jugada clau de tot el partit va ser precisament una falta en contra dels vallers, considerada per jugadors i afeccionats com a molt discutible i rigorosa, i tot i que era reclamada com inexistent suposava que l'arbitre mostrara targeta groga al local Carles Ferrando que era expulsat, i el Tavernes jugava els darrers minuts amb 10 .

 

El partit  en si va ser prou bo, jugat de tu a tu, i amb això els afeccionats pogueren presenciar un partit que malgrat una major insistència i domini dels vallers, es veia que era de resultat incert davant un equip que per veterania se les sabia totes i causava bona impressió.

El partit va començar amb un Tavernes que volia dominar la situació, cosa que va fer en molts moments del partit  i va gaudir de bones ocasions de cara la porteria forastera, però tenia davant un bon equip i  també l'amuntegament d'homes del Benidorm davant de la seua àrea feia que els atacs local no fructificaren tot i alguns bons remats que obligaren al porter del Benidorm a intervindre.

 En eixos condicionats es desenvolupava també la segona part, amb un marcat domini de les defenses sobre les davanteres, amb algunes ocasions més i més clares les locals i altres del Benidorm que desbaratava el porter local Xumi.

I així vam arribar als minuts finals que marcava el Tavernes, es produïa l'expulsió ja descrita que obligava el Tavernes a jugar amb 10 i l'equip visitant aconseguiria l'empat.