L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 12 d’octubre del 2020

El vent que vam patir fa uns dies ha afectat mobiliari urbà



Els períodes de vent que patirem fa uns dies, en especial al llarg del dia 2 i dia 3, s'han fet notar en el mobiliari urbà, que ha estat afectat en alguns elements, sobre tot en la zona del Parc dels Vents on ha doblegat la tanca del recinte (és la segona vegada que passa amb poc de temps, i fins i tot ha arribat a arrancar algun senyal de trànsit, tal com mostrem a les fotografies.

 

Tal com vam informar en eixos dies vam patir fortes ratxes de vent de ponent majorment, que segona les mesures d'AVAMET, assoliren velocitats de 98 km/hora a la Goleta, i a Tavernes ciutat de 84 km/hora. La força del vent es va notar més en aquells espais urbans més buits de construccions, cas del Parc dels Vents.