L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dissabte, 10 d’octubre del 2020

Tavernes augmenta 1 infectat i Benifairó comptabilitza les 2 primeres infeccions: Les dades de la Valldigna i del Departament de Gandia


La darrer actualització de la Conselleria de Sanitat, amb les dades de la Covid-19 fins el dia 8 inclós, ens porta com a novetat principal a la Valldigna que Benifairó ha deixat de ser una de les localitats lliures de coronavirus en haver registrat 2 casos.  També Tavernes augmenta en 1 cas les infeccions i ens anem a un total acumulat de 104 durant tota la pandèmia. Ho expliquem amb detall, poble per poble.

 - Tavernes: Augmenta 1 infectat i són 104 els casos totals durant la pandèmia. Els casos actius per PCR+ en els últims 14 dies són 7, i això implica una incidència acumulada (IA) de 40,7  casos per cada 100.000 habitants. Han disminuït en 5 casos els PCR+ des de l'última actualització, i això vol dir que eixes 5 persones estan curades. 15 defuncions en total.

 - Barx amb 0 infectats, manté els 16 de total durant la pandèmia. En els últims 14 dies no ha tingut ni ha canviat per a res el nombre de casos PCR+ que són 0, amb  incidència acumulada (IA) de  0,0 casos per cada 100.000 habitantes.  La localitat no ha registrat cap defunció

  - Benifairó ha tingut 2 infeccions, les primeres de la pandèmia, i són per tant els casos que té en els últims dies amb prova PCR+. Això implica una  incidència acumulada (IA) de  127,31 casos por cada 100.000 habitantes.

  - Simat: 0 casos d'infectats i 17 en total durant la pandèmia. Els casos dels últims 14 dies amb prova PCR+ són també 0, i això és una incidència acumulada (IA) de 0,0  casos per cada 100.000 habitants. Els casos actius per PCR+ en els últims 14 dies han disminuït en 2 des de l'última actualització, és a dir, 2 persones curades. 1 defunció en el municipi.

 
La situació al Departament Sanitari de Gandia 
 
 
 
El Departament Sanitari de Gandia amb la darrer actualització de dades acumula 21 casos més d'infecció per la Covid-19, i ara hi ha un total de 84 persones actives PCR+14 dies, amb una incidència acumulada (IA) de 47'26. Prenent com a referencia les darrers dades,  hi ha 47 persones s'han curat. El total de defuncions en la comarca és de 35 defuncions, 2 més que en la darrer actualització.