L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 15 d’octubre del 2020

L’Ajuntament controlarà els accessos i ampliarà les mesures de seguretat del cementeri per Tots Sants


L'Ajuntament de Tavernes davant la situació sanitària provocada per la Covid-19 ha preparat una sèrie de mesures per tal de garantir la seguretat dels usuaris del cementeri municipal durant la festivitat de Tots Sants. Així, establirà un control d’accessos per a evitar que es supere l’aforament màxim marcat per les autoritats sanitàries i s’incrementarà la vigilància per a evitar aglomeracions dins del recinte.

Com a novetat d’enguany, i amb la finalitat d’oferir un espai amb el menor risc de contagis possible, els usuaris hauran de portar els ornaments florals ja preparats de casa. Aquesta mesura es pren per tal d’agilitar l’estància en el cementeri i evitar aglomeracions en les hores de major assistència, així com per a facilitar la neteja i desinfecció periòdica del recinte.

Respecte a l’horari d’obertura del cementeri, cal remarcar que s’ampliarà igual com en anys anteriors per a facilitar a tota la població la visita als seus difunts.

Serà obligatori, com en tots els espais públics, l’ús de la mascareta, respectar la distància de seguretat d’1’5 metres i fer ús dels gels hidroalcohòlics que hi haurà ubicats en diferents zones del cementeri.