L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 4 d’octubre del 2020

"Don Cikuta" ha estrenat "Maléfica", el nou vídeo/single en el retorn musical del trio pel seu 25 aniversari

 

"Don Cikuta", la banda de punk rock americà, ha estrenat "Maléfica",  el nou vídeo/single i segona cançó editada en el retorn musical del trio pel 25 aniversari del seu naixement com a banda. Alhora serveix d'avanç a un nou LP que portarà per títol "De Bot i Braç", en al·lusió al joc de pilota tradicional dels valencians.

 

El videoclip de Malèfica s'ha enregistrat a les platges de Tavernes i Xeraco i les muntanyes de La Llacuna, mentre que els interiors es van rodar a una antiga fàbrica de paper a Vilallonga. La producció del vídeo ha sigut de la Puça Films.

Les referències musicals de "Don Cikuta" podem trobar-los en bandes com Green Day, Rancid, Nofx, Lagwagon, The Offspring, Motörhead, Blink 182, AC/DC, Bad Religion, Ramones, Descendents, Boikot, Dropkick Murphys, The Clash, Sum 41, Millencolin… 


 

El grup va estar els primers mesos d'aquest 2020 gravant les seues noves cançons a Miami, en els Criteria Studios (Aretha Franklin, Eric Clapton, AC/DC, Lenny Kravitz, Bob Marley,…) amb l'enginyer de so Carlos Álvarez, guanyador de tres Grammy i de tretze Grammy Llatins i amb el productor argentí i pioner del punk en Español, Gustavo “Stuka” Fossá (Els Violadors, Stukas…).

 

La pandèmia mundial va obligar "Don Cikuta"  a tornar a Espanya, amb la qual cosa s'ha variat el treball previst. Amb la dificultat de tornar als EUA,  contacta amb el  productor Dani Alcover (Dover, Herois del Silenci, Corizonas, Noiet Bombo Infern, Sugarless, Sex Museum, Habeas corpus…) i a Madrid (Revi Rock Studios) finalitzen l'enregistrament del nou single "Malèfica".

"Do Cikuta" ha hagut d'ajornar la gira prevista per Espanya, els EUA, el Canadà, Mèxic, el Perú, l'Argentina... però el grup no pararà, com demostren la força i energia del nou single.




Remés. El nostre agraïment