L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

diumenge, 11 d’octubre del 2020

COMPARATIVA SETMANAL PAÍS VALENCIÀ & ESTAT ESPANYOL COVID-19

BALANÇ COVID-19 COMUNITAT VALENCIANA (11 Octubre). COMPARATIU ESTATAL.

✅ 🔺 L'increment de casos setmanal en el conjunt d'Espanya ha estat un 11,5% superior al produït en el País Valencià.

✅ 🔺 La Incidència Acumulada (IA)  en els últims 7 dies a Espanya és de 121,73 casos. La IA de la terres valencianes és de 51,74, és a dir, 2,4 vegades més baixa que la d'Espanya. 

La nostra IA és la SEGONA MÉS BAIXA de totes les comunitats després de Canàries.

✅ 🔺 La Incidència Acumulada (IA), o siga els casos acumulats per cada 100.000 habitants diagnosticats en els últims 14 dies,  a Espanya és de 258,44. La IA del País Valencià és de 105,36, o siga, 2,5 vegades més baixa que la d'Espanya. 

També ací som la SEGONA MÉS BAIXA de totes les comunitats després de Canàries.

✅ 🔺 La nostra taxa de letalitat (Percentatge de morts sobre el total de casos confirmats) és del 3,07% mentre que la del conjunt d'Espanya és del 3,82, o siga, un 24,4% MAJOR que la dels valencians.

✅ 🔺 El percentatge de llits ocupats per COVID en el País Valencià és del 4,46%. El percentatge en el conjunt d'Espanya és del 8,66%, quasi el doble que el nostre.

✅ 🔺 Tenim un percentatge de llits ocupats d'UCI per COVID del 7,26%. Eixa xifra en el conjunt d'Espanya és del 17,91%, o siga quasi 2,5 vegades més alta que la nostra. 

Traduït i basat en l'informe Bufort