L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 21 d’octubre del 2020

Sense novetat en la Valldigna i el Departament de Gandia, que no sumen cap infecció en les dades de Conselleria.


Després de l'esglai d'ahir, amb l'augment de contagis en tots els pobles de la Valldigna excepte Barx, avui l'actualització de la Conselleria de Sanitat no ens aporta cap novetat en les xifres. Mantenim les mateix d'ahir, amb l'únic avanç que estan referides fins el dilluns, dia 19, inclós.

Ho recordem:  

- Tavernes: Suma un total de 111 infectats durant tota la pandèmia. Els casos actius per PCR+ en els últims 14 dies són 7 amb una incidència acumulada (IA) de 40'7 casos per cada 100.000 habitants els 14 últims dies, molt per davall del País Valencià  de 115 i d'Espanya, de 280. 

 - Barx té un total de 16 infectats durant la pandèmia. En els últims 14 dies no ha tingut cap cas, amb la qual cosa la incidència acumulada (IA) és de  0,0 casos per cada 100.000 habitants.  

  - Benifairó té 8 infectats totals  i una incidència acumulada (IA) de  509 casos por cada 100.000 habitants els últims 14 dies, superant la IA del País Valencià i la d'Espanya.

  - Simat  té 21 positius totals durant la pandèmia i una incidència acumulada (IA) de 120'16 casos per cada 100.000 habitants els darrers 14 dies, o siga poc per damunt de la IA valenciana i menor que l'espanyola.

 Departament Sanitari de Gandia 

 

 
 
El mateix que a la Valldigna les dades es mantenen iguals per al Departament Sanitari de Gandia. En total suma 1.353 infeccions totals i la incidència acumulada (IA) en la comarca és de 66'95 casos per 100.000 habitants els darrers 14 dies per davall de la valenciana i espanyola.

De tota manera les infeccions no paren en el departament i hi ha hagut un important repunt. Entre dilluns i dimarts s'han sumat 26 noves infeccions. 

La pressió hospitalària és estable, i el nombre d'ingressats per coronavirus a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia és el mateix: 9 pacientes, un d'ells en la UCI de l' hospital comarcal.

Seguim sense sumar cap brot en la comarca, la qual cosa sempre és una bona notícia.